A dorit sa devina independenta financiar de la o varsta frageda, si-a sacrificat viata personala pentru a avea succes in cariera, a participat la mii de ore de training si conferinte internationale, a lucrat cu cei mai buni profesionisti din industria de cosmetice din lume, si intr-un final a reusit.

Aceasta este povestea pe scurt a Biancai Pop – inginer, cercetator, evaluator european, contractor, formator, negociator si … mama – care in numai 2 ani a reusit sa cladeasca un adevarat imperiu in Romania, devenind in scurt timp unul dintre cei mai mari si respectati distribuitori de produse cosmeceutice, produsele PBSerum fiind tot mai apreciate de doamnele si domnisoarele din tara.

Povestea sa de succes a inceput in anul 2016, cand deja incepuse o frumoasa colaborare cu Proteos Biotech, intr-un proiect de anvergura europeana, unde compania spaniola avea rolul de a dezvolta enzime cu care sa imbunatateasca functiile detergentilor. La una dintre conferintele organizate in cadrul proiectului, pe langa rezultatele legate de enzimele din detergenti, Maria Pilar – directoarea tehnica a companiei Proteos – i-a prezentat si alte aplicatii ale enzimelor studiate de ei. Printre toate materialele prezentate, cel mai mult i-au atras atentia Biancai niste fotografii tip ”Before and After” cu niste fese.

“La pauza, evident, toate doamnele din sala au cerut mostre cu produsele-minune ale caror efecte au fost prezentate. In cazul meu, deja trecusera 4-5 ani de cand incercam sa-mi recapat formele de dinaintea nasterii fiului meu, asadar aceste produse erau promitatoare pentru reducerea celulitei instalata pe picioare si nu numai. Vazand potentialul acestor produse, i-am spus directoarei tehnice mai in gluma, mai in serios, ca daca PBSerum chiar ofera rezultatele promise, imi doresc sa devin distribuitor in Romania pentru ca si romancele merita sa aiba acces la astfel de produse inovatoare. Raspunsul primit a fost: “Bianca, lasa glumele, a fi distribuitor implica multe sacrificii, prezentari, training-uri. Intai ia produsele, convinge-te si despre restul mai vedem noi…”. Ei bine, la 6 luni dupa aceasta discutie semnam contractul de exclusivitate pentru Romania si incepeam o noua aventura”, isi aminteste antreprenorul Bianca Pop, membra a Elite Business Women Women – cea mai mare companie de antreprenoriat feminin din Romania.

Nu a renuntat la marea ei iubire: cercetarea

De atunci panca in prezent, au trecut aproape trei ani, iar toate eforturile ei si ale echipei pe care o conduce sunt rasplatite in fiecare zi cu mesaje de genul: “Bianca, m-a sunat clienta ca nu-i vine sa creada, cad pantalonii de pe ea!” sau “Tenul clientelor mele radiaza”. Astfel de mesaje i-au dau incredere ca face ceea ce trebuie – reda increderea in sine femeilor cu ajutorul unor produse 100% naturale. Evident, nu a putut renunta la prima dragoste: lucreaza in continuare in proiecte de cercetare si spera sa mai descopere produse-minune, astfel incat sa mareasca paleta de produse cosmetice inovative pe care sa le distribuie doamnelor si domnisoarelor din Romania.

Cum functioneaza produsele-minune PBSerum?

Produsele PBSerum sunt structurate pe doua segmente: ingrijirea si tratarea tenului si ingrijirea corporala. Ambele segmete contin produse cu ingrediente active unice, patentate de laboratorul care le produce, dezvoltate de-a lungul anilor de cercetare biotehnologica in industria cosmetica si farmaceutica.

Enzimele din produsele PBSerum actioneaza doar unde este nevoie, penetrand pielea in cele mai profunde straturi pentru ca ingredientele active sa isi faca efectul acolo unde este nevoie. Avand o puritate mare si concentratie ridicata, efectul este prelungit si imbunatatit.

Keratinaza este principalul ingredient activ din gama produselor PBSerum dedicate ingrijirii faciale. Aceasta revitalizeaza si incurajeaza reinnoirea pielii. De asemenea, Keratinaza imbunatateste eficacitatea celorlalte componente de produs, multiplicand de 4 ori capacitatea lor de penetrare.

Lipaza, Hyaluronidaza si Colagenaza sunt cele 3 ingrediente active prezente in produsele corporale. Principalul lor focus este dizolvarea grasimii acumulate la nivel local si combaterea celulitei.