Dupa editia din Bucuresti, caravana Miscarea face bine, powered by Dolce Sport si sustinuta de Telekom Romania, ajunge la Brasov, pe 9 iulie, cand iubitorii miscarii in aer liber vor ocupa Piata Sfatului, timp de 12 ore, pentru a lua parte la “Cea mai mare ora de sport”, editia a VI-a.

Festivalul sportiv Cea mai mare ora de sport se intinde pe parcursul celor trei luni de vara, in 3 orase din Romania (Bucuresti, Brasov si Mamaia), cu cate 12 ore de miscare in fiecare oras.

Evenimentul din Brasov va avea loc in intervalul 9:00 – 21:00 si va cuprinde:

  • Clase de fitness cu unii dintre cei mai buni instructori din tara si din strainatate: RealRyder- biciclete, OneCore – step aerobic, Zumba, Steel Programs, Kangoo Jumps, TotalGym – Functional Training, Boot camp si Shooting Gate pentru pasionatii de fotbal;
  • Kids bikeschool – zona speciala de poligon pentru copii, unde cei mici vor invata, alaturi de instructori specializati, tehnici de mers pe bicicleta si reguli de circulatie si de siguranta in trafic;
  • Crosul caritabil UpDown Run, cu doua probe, in bucla cu start in Piata Sfatului:

– 4 km, pentru cei care vor sa descopere bucuria alergarii,

– 7km, cu 340m diferenta de nivel, pentru alergatorii de cursa mai lunga si care nu se tem de inaltimi si catarari.

Cea mai mare ora de sport – clase de fitness

Sambata, 9 iulie, iubitorii miscarii in aer liber sunt asteptati in Piata Sfatului, in Brasov, cu:

  • 12 ore pline de activitati la scena, intr-o zona special amenajata – Zumba, Kangoo Jumps, Steel Programs, One Core – step aerobic, Real Ryder (cycling), Khai Bo, Total Gym – Functional Training si multe altele;
  • 12 ore in participantii isi pot testa abilitatea de a tinti la poarta (concursuri de suturi la poarta).

Intrarea la toate aceste activitati este gratuita. In plus, participarea la clase le poate aduce participantilor si numeroase premii sportive, portii sanatoase de mancare, suplimente nutritive si alte surprize.

Programul complet al evenimentului este disponibil pe miscareafacebine.ro/clase, platforma de informare dedicata campaniei.

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/1150085128356355/

Kids bikeschool

Tot in Piata Sfatului, sambata, 9 iulie, intre 9:00-21:00, o zona speciala tip poligon va gazdui pentru cei mici KIDS BIKESCHOOL. La activitate poate participa orice copil cu varsta cuprinsa intre 4-13 ani, care are o bicicleta/inchiriaza/imprumuta una.

In ce consta Kids bikeschool?

Un poligon in care copiii vor fi invatati de catre instructori & personal acreditat diverse tehnici ale mersului pe bicicleta – mersul printre jaloane, mers in opt, mers in linie dreapta, semnalizare & semne rutiere, siguranta in trafic etc. Kids bikeschool are si o puternica componenta educativa: cei mici sunt incurajati sa practice mersul pe bicicleta si, in acelasi timp, sa il practice in conditii de siguranta maxima.

Inscrierea este gratuita si se va face exclusiv la fata locului. Nu exista un numar limitat de locuri; atelierul va fi deschis pe tot parcursul zilei.

Crosul caritabil UpDown Run

In cadrul celei mai mari ore de sport de la Brasov participantii vor avea parte de o super provocare – Crosul UpDown Run – cu doua probe, pe doua distante, cu start si finish in Piata Sfatului: 4km sau 7km, in functie de pregatirea fizica a fiecaruia si cat de mult isi doresc sa isi depaseasca limitele.

?i de aceasta data miza este dubla: participantii la cros vor alerga pentru sanatatea lor si pentru bolnavii cu afectiuni incurabile ingrijiti si sustinuti de HOSPICE Casa Sperantei. Pentru fiecare participant care va alerga la cros, Fundatia Telekom si Smartatletic vor dona cate 4 euro cauzei caritabile a evenimentului. In ultimii doi ani, prin intermediul Fundatiei Telekom Romania, fondurile stranse din taxele de participare la celelalte editii ale crosului caritabil au fost folosite pentru procurarea de medicamente necesare copiilor bolnavi de cancer.

Ambele curse vor fi cronometrate cu cip electronic. Toti participantii vor primi medalie de finisher, iar cei mai rapizi vor fi premiati cu diplome, cupe si premii oferite de partenerul evenimentului – Telekom Romania.

Persoanele interesate se pot inscrie pe http://miscareafacebine.ro/cros/inscriere/.

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/1643383645982468/

Cea mai mare ora de sport este un festival de fitness si sport, pus in scena de smartatletic si GetFit pentru Dolce Sport si Telekom Romania, in parteneriat cu Asociatia ?apte Scari, din Brasov. Parteneri: Aqua Carpatica, Ciuc Natur Radler, Eisberg.

Mai multe detalii despre programul complet evenimentului de la Brasov sunt disponibile aici: miscareafacebine.ro/oradesport/.

Dupa Bucuresti si Brasov, al treilea eveniment “Cea mai mare ora de sport” din cadrul editiei din acest an va avea loc la Mamaia, pe 6 august.

MFB Brasov, 9 iulie 2016