Conform principiilor traditionale Feng Shui, viata noastra este guvernata de 5 elemente, care ne influenteaza atat stilul de viata, cat mai ales personalitatea si uneori circumstantele in care ne regasim. Astfel, conform metafizicii chineze, qi-ul nostru este influentat de: Lemn, Foc, Pamant, Metalul si Apa, aceasta filosofie fiind preluata aproximativ si in celebrul desen animat al copilariei generatiei anilor 1990, Captain Planet.

In opinia cunoscutului expert in Feng Shui, Georgiana Vasuian, fiecarui element ii corespunde caracteristici, numite si Tulpini Celeste. “In functie de tulpina celesta, putem trage anumite concluzii despre calitatile persoanei analizate. Asa cum horoscopul european se ocupa de animalele zodiacale, in horoscopul chinez folosim tulpinile celeste. Cele 5 elemente feng shui yin si yang, le corespund tipurile de personalitate”, explica expertul in Feng Shui, Georgiana Vasuian.

Cum se decodeaza Tulpinile Celeste?

1. Lemnul Yang. „Acesta este comparat cu un copac, drept, puternic si greu de indoit. Cei care sunt reprezentati de aceasta tulpina celesta, sunt oamenii cu principii puternice, pe care nu sunt dispuse sa le abandoneze, foarte incapatanati”, este de parere specialistul in Feng Shui.

2. Lemnul Yin. „Acest semn este asociat cu floarea, iar cei nascuti sub acesta sunt mult mai flexibili si se adapteaza cu usurinta la mediul in care traiesc. De asemenea, sunt persoane rafinate, blande, agreabile, iubitoare de rafinament si frumusete”, explica Georgiana Vasuian.

3. Focul Yang. “Este comparat cu soarele, iar persoanele caracterizate de acest semn au personalitatea fierbinte, au inima mereu aprinsa, mintea deschisa si sunt foarte corecti. Uneori au un temperament exploziv, nu acumuleaza manie. Focul Yang este cel mai generos dintre toate elementele , le place foarte mult sa ofere”, spune expertul Feng Shui.

4. Focul Yin. “Este comparat cu o lumanare, flacara acesteia fiind instabila si agitata. Cei nascuti sub acest semn sunt mai sensibili, mai emotivi. In acelasi timp, sunt foarte destepti si ironici”, considera specialistul in Feng Shui, Georgiana Vasuian.

5. Pamantul Yang. “Acest semn este comparat cu muntele, oameni caracterizati de Pamantul Yang fiind stabili, mai fermi sau, cum obisnuim noi romanii sa spunem, mai cu picioarele pe pamant. De asemenea, sunt persoane de incredere, dar destul de incapatanate si inflexibile, sunt obsedati de curatenie, sunt de cuvant, le place sa traiasca simplu”, explica specialistul.

6. Pamantul Yin. “Este comparat cu solul si gradina. Persoanele nascute in acest semn sunt pline de gratie, moderate, cu inclinatii intelectuale. Sunt persoane suple si mult mai flexibile, impaciuitoare si pasnice”, continua specialistul.

7. Metal Yang. “Acest semn reprezinta sabia sau eroul. Persoanele nascute in acest sens sunt caracterizate ca avand simtul dreptatii si al loialitatii. De asemenea, nu le plac injustitiile, sunt directi, taiosi si sunt capabili sa depaseasca obstacole si dificultati”, spune Georgiana Vasuian.

8. Metal Yin. “Este comparat cu bijuteria sau pumnalul. Persoanele care sunt caracterizate de acest semn au trasaturi placute, moderati si plini de gratie. Totodata, sunt carismatici si atrag usor atentia altor persoane”, explica expertul in Feng Shui.

9. Apa Yang. “Reprezinta oceanul, iar oamenii nascuti sub acest semn sunt plini de forta, foarte energici si foarte destepti. Isi impun parerile proprii celor din jur, uneori sunt impulsivi, dar in cele mai multe cazuri sunt iubitori de libertate si stiu sa solutioneze foarte bine problemele”, considera expertul.

10. Apa Yin. “Reprezinta picatura de roua. Oamenii nascuti sub acest semn sunt rabdatori, smeriti, se adapteaza cu usurinta la parerile celorlalti, sunt toleranti si iertatori. De asemenea, sunt cei mai umili dintre toate cele 10 semne conchide expertul in Feng Shui, Georgiana Vasuian.

Pentru a descoperi carei Tulpini Celeste apartii si cum iti poti influenta viata in functie de acest dar, puteti contacta expertul Feng Shui Georgiana Vasuian la numarul de telefon 0764886227 sau prin e-mail la contact@fengshuigv.ro.

Georgiana Vasuian a absolvit cursurile de Feng Shui Traditional, Four Pillars of Destiny si Feng Shui and Four Pillars of Destiny Advanced Class din Bucuresti, la Scoala Raymond Lo, cursurile fiind recunoscute la nivel international si de Asociatia Internationala de Feng Shui (IFSA).