• Eveniment de 12 ore neintrerupte de sport si miscare in aer liber cu participare gratuita;
  • Zeci de clase de fitness, campionate de fotbal, volei, tenis de masa sau plimbari cu scootere si triciclete electrice;
  • Servicii de testare a starii de sanatate si de sesiuni de instruire in vederea acordarii primului ajutor in caz de urgenta;
  • Concert live sustinut de trupa Red Parlament.

Caravana Miscarea face bine – powered by Dolce Sport si sustinuta de Telekom Romania soseste la Mamaia, pentru ultima reprezentatie din aceasta vara. „Cea mai mare ora de sport” de pe litoral va fi gazduita in Piateta Perla, sambata, 29 iulie, intre orele 9.00 – 21.00.

Inca de la prima sa editie, in anul 2011, „Cea mai mare ora de sport” s-a bucurat de succes si a devenit, de-a lungul timpului, cel mai mare eveniment de sport si sanatate din Romania. In fiecare an, festivalul se desfasoara pe parcursul verii, in Bucuresti, Brasov si Mamaia, cate 12 ore in fiecare oras.

Activitatile sportive – zeci de clase de fitness sustinute de instructori renumiti din tara si de peste hotare, campionate de fotbal, volei, tenis de masa sau plimbari cu scootere si triciclete electrice, sunt completate, in zone dedicate, de servicii de testare a starii de sanatate si de sesiuni de instruire in vederea acordarii primului ajutor in caz de urgenta. Accesul publicului la toate aceste activitati si servicii este gratuit.

“Si la aceasta editie ii intampinam pe iubitorii de miscare cu noi activitati sportive pentru toate categoriile de varsta pentru a le da ocazia sa o aleaga pe cea care li se potriveste cel mai bine. Miile de entuziasti care dau curs invitatiei Telekom in fiecare an sunt cei mai buni ambasadori ai mesajului nostru privind beneficiile unei vieti sanatoase,” a declarat Ruxandra Voda, Director Comunicare Telekom Romania.

„Pentru noi acest eveniment ne aduce cea mai mare satisfactie profesionala, deoarece am reusit sa promovam miscarea la nivelul maselor in cel mai eficient mod, prin puterea exemplului, iar rezultatele au fost pe masura. In sapte ani, am influentat in mod pozitiv oameni de toate varstele sa adopte un stil de viata sanatos, astfel incat ne-am implementat si pastrat viziunea proprie: sport is for everyone”, a declarat Vlad Stoica – Presedinte Smartatletic.

In cadrul evenimentului de la Mamaia, clasele de fitness vor fi sutinute de Kinga Sebestyen (Kangoo Jumps), Perr Markussen (Functional Training), Fernando Gorini (Steel Tonic si Steel Combat), Adrian Borozan (Fight Klub Khai Bo), Bianca Anton (Zumba), Dina Ivanov si Nadia Sandu-Issa (FreeStyler si Magic Circle), Horia Croitoru (Boot Camp), Dina Ivanov si Alexandru Huhulea (Body Workout), Alin Arsene si Iulian Serbu (Step Aerobic).

In paralel cu clasele de fitness, pe tot parcursul celor 12 ore ale evenimentului, pasionatii de miscare isi vor putea testa echilibrul cu scooterele si tricicletele electrice in zona Freewheel, aptitudinile cu mingea de fotbal la Shooting Gate sau reflexele si concentrarea la tenis de masa.

Iubitorii de volei vor putea participa la mini-turneul organizat in cadrul evenimentului, unde se vor putea inscrie in echipe de 4 sau 6 membri.

Participantii la clasele “Celei mai mari ore de sport” vor putea castiga atat bratari SmartFitness si un Drift Trike Super Power – oferite de Freewheel, cat si numeroase alte premii sportive oferite de Telekom Romania.

In zona de sanatate, cei interesati vor putea beneficia de screening de depistare a sindromului de moarte subita cardiaca, oferit de BTL Romania Aparatura Medicala, singurul furnizor din lume ce detine echipamente specializate in acest sens. In cadrul aceluiasi stand va putea fi testat si un sistem destinat esteticii medicale care ofera cea mai avansata tehnologie de radiofrecventa non-invaziva pentru remodelare corporala.

Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania va fi reprezentata prin filiala din Constanta si va organiza pe intreg parcursul zilei cursuri de prim ajutor si resuscitare pentru cei care doresc sa invete sa acorde primul ajutor de baza, atat de necesar in situatii in care orice secunda conteaza.

„Cea mai mare ora de sport” – editia a VII-a – se va incheia cu un concert live sustinut de trupa Red Parlament. Eveniment organizat de Telekom Romania, in parteneriat cu Smartatletic si GetFit.

Partenerii evenimentului sunt BTL Romania Aparatura Medicala, Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania, Carpatina, FreeWheel, Ciuc Radler, Fundatia Dr. Leventer pentru Sanatatea Pielii, Avene, VIWA Romania, Eisberg – Iubesc Salatele, Pofta de Verde.

***

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, care ofera servicii de telecomunicatii fixe si mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vasta de clienti, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.
Solutiile noastre deschid o lume infinita de oportunitati de a impartasi cele mai frumoase si emotionante experiente cu familia, prietenii, colegii si cu cei din jurul nostru. Misiunea noastra este sa imbogatim vietile oamenilor, oferindu-le acestora servicii integrate fixe si mobile, tehnologii de ultima generatie 4G, fibra optica, precum si Internet TV, care aduce utilizatorilor o noua experienta de divertisment, cu acces la continut exclusiv si de calitate, pe toate ecranele, si functionalitati interactive avansate. Telekom Romania este partenerul de incredere al companiilor, pentru care oferim solutii complete de comunicatii si IT&C. Reteaua noastra conecteaza oameni, masini si continut, pentru un viitor mai bun, mai sigur si mai simplu.
Telekom Romania este prezenta pe piata romaneasca din 2014, dupa rebranding-ul comun al Romtelecom si COSMOTE Romania.
Telekom apartine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicatii integrate.