Bianca Tudor, presedintele ELITE Business Women, este cunoscuta opiniei publice drept antreprenorul care a promovat ideile de afaceri ale peste 6.000 de femei din Romania si le-a ajutat sa dezvolte adevarate cariere de succes, mergand pe strategia networking-ului si antreprenoriat social.

“Cei care au avut succes in afaceri au fost oamenii care au stiut sa asculte nevoi… nevoile angajatilor, nevoile consumatorilor, nevoile partenerilor de afaceri etc. Au stiut sa se pozitioneze ca liant intre ei si societate si au reusit sa gaseasca numitorul comun impreuna cu ceilalti, nu sa impuna propriile viziuni fara sa se consulte. Chiar si strategiile de vanzari ar trebui sa se construiasca ascultandu-i pe consumatori, nu impunandu-le ce sa cumpere. In ani de zile de individualism, in care ne-am ignorant unii pe altii, au aparut noi sperante la orizont. Oamenii au inceput sa inteleaga ca dezvoltarea afacerii tine foarte mult de comunicarea cu ceilalti, dar mai ales de ascultarea celuilalt, iar mergand pe aceasta strategie, afacerile au inceput sa infloreasca. Dovada sunt cel putin cele 6.000 de femei, cu care am creat impreuna o retea foarte activa de antreprenori, care se asculta unii pe altii si lucreaza impreuna, nu unii impotriva altora sau in concurenta cu altii”, declara Bianca Tudor, presedintele ELITE Business Women.

Reteaua de femei-antreprenor se extinde de la an la an

ELITE Business Women – comunitatea femeilor-antreprenor – a depasit 6.000 de romance din tara si din Diaspora, care conduc afaceri de top, si continua sa creasca de la an la an. Rezultatele lor antreprenoriale sunt prezentate, anual, ca modele de succes, in conferinte si workshop-uri de networking si antreprenoriat, organizate la nivel national si international.

Pana la ora actuala, reteaua cuprinde 8 orase din Romania si din Europa – Bucuresti, Constanta, Cluj-Napoca, Ramnicu Vacea, Iasi, Brasov, Lisabona si Londra, dar incepand cu 28 septembrie, municipiul Sibiu va fi inclus pe harta de evenimente Elite Business Club. In luna octombrie, sute de femei-antreprenor se vor intalni la Bucuresti (5 octombrie 2017) si Constanta (26 octombrie 2017), pentru a stabili noi parteneriate si colaborari, dar vor depasi si granitele tarii, la Londra (21 octombrie 2017), unde antreprenoriatul feminin romanesc va fi prezentat ca model de succes.

Elite Business Club se adreseaza antreprenorilor, managerilor si reprezentantilor IMM-urilor. In cadrul evenimentelor de business, fiecare participant isi va prezenta afacerea, iar la sfarsitul evenimentului are loc o sesiune de networking, unde toti participantii se vor cunoaste intre ei si vor face schimb de carti de vizita. Mai multe detalii – http://elitewomen.org/elite-business-club/.