Pentru al doilea an la rand, Londra va gazdui ELITE Business Club, eveniment in cadrul caruia antreprenoritul feminin romanesc va fi prezentat ca un model de succes in Europa. Intalnirea va avea loc, sambata, 21 octombrie 2017, intre orele 10.00 si 14.00, la The Waterside Imperial Wharf din Londra.

Workshop-ul are loc in contextul in care ultimul index (2016) al World Economic Forum privind decalajezele intre barbati si femei, arata ca Romania ocupa locul 76 dintr-un total de 144 de tari. Comparand cu anii anteriori, tara noastra a reusit sa reduca acest decalaj al oportunitatilor intre barbati si femei, mai ales la capitole precum: educatia si participarea economica, iar potrivit antreprenorului Bianca Tudor, acest decalaj se va reduce total mai repede decat se estimase initial.

“Chiar daca inca se cunoaste un decalaj intre barbati si femei in Romania, acest decalaj se va stinge in urmatorii ani, potrivit trendului. Tot mai multe femei isi doresc independenta financiara, iar acest lucru se observa in numarul tot mai mare al doamnelor care au ales calea antreprenoriatului. Pana la ora actuala, Comunitatea “ELITE Business Women” inglobeaza peste 6.000 de femei-antreprenor care, nu numai au reusit in mediul de afaceri autohton, ci isi doresc tot mai mult sa-si internationalizeze afacerea. In fapt, “internationalizarea” afacerilor nu mai reprezinta doar un moft, ci o necesitate specifica epocii globalizarii, iar prin workshop de la Londra, ne dorim sa promovam modelele de succes romanesti si sa legam noi colaborari transnationale, prin care serviciile si produsele romanesti sa ajunga pe pietele europene”, declara Bianca Tudor, fondatorul ELITE Business Women – comunitatea femeilor antreprenor din Romania.

Manifestarea, care va reuni antreprenori, manageri si reprezentanti de IMM-uri, ii vor ajuta pe cei prezenti sa intalneasca potentiali clienti si parteneri de afaceri, sa identifice cele mai bune practice in industria in care lucreaza si in cele conexe, sa invete din experienta altora si sa-si deschisa orizonturile si catre alte oportunitati.

De asemenea, in cadrul evenimentului, participantii vor dezbate subiecte precum: contextul actual al antreprenoriatului feminin in Romania, probleme pe care le pot intampina femeile in calitate de antreprenor, modele de femei antreprenor, cum au reusit in fata esecului si, totodata, instrumentele cele mai importante pe care le folosesc femeile antreprenor in lume.Invitatul special al evenimentului international de la Londra este Ozlem Imil, unul dintre cei mai reputati Leadership & High Performance Coach.

Mai multe detalii – http://elitewomen.org/elite-business-club/.