“Nu poti reusi in afaceri daca prioritatea ta nu este sa aduci zambete”. Acesta este crezul cu care medicul dentist Andreea Jianu a intrat, in 2014, in lumea afacerilor, in contextul in care majoritatea antreprenorilor isi concentrau atentia mai mult pe cifre, si mai putin pe clienti multumiti.

Chiar si acum, la 4 ani de la deschiderea Centrului de Ingrijire Dentara Unique Smile, Andreea Jianu nu si-a schimbat nici macar un milimetru filosofia sa manageriala si este foarte activa in comunitate din Sibiu, participand impreuna cu echipa si pacientii sai in campanii prin care le ofera zambete copiilor mai putin norocosi. Sistematic, Andreea Jianu viziteaza copii din familii defavorizate sau din centre de plasament, le ofera jucarii, paste si periute de dinti, ii invata despre importanta igienei orale si le acorda tratament stomatologic gratuit la centrul sau.

“Intotdeauna am stiut ca zambetul face diferenta intre un om fericit si unul necajit. Acesta este si motivul pentru care, pe langa activitatea mea zilnica la cabinet, am decis sa ma alatur colegilor din ONG-uri in misiunea comuna de a oferi cat mai multe zambete persoanelor care intr-adevar au nevoie de ele. Dupa 4 ani de antreprenoriat, am ajuns la concluzia ca nu ai cum sa reusesti in lumea afaceri daca nu te implici activ in comunitatea ta, daca nu interactionezi cu oamenii, daca nu oferi o mana de ajutor atunci cand ti se cere si daca nu iti pasa sa ai clienti fericiti in preajma ta. Nu exista o bucurie mai mare pentru mine, pentru echipa mea si pentru pacientii mei, atunci cand vedem lacrimi de fericire pe ochii unor copii care nu au avut sansa noastra in viata. Pana la urma, viata inseamna mult mai mult decat business, viata inseamna sa lasi ceva in urma ta, sa iti pese de oamenii din comunitatea ta si sa le aduci zilnic bucurii”, declara doctorul Andreea Jianu, directorul Unique Smile si membra a Elite Business Women – cea mai mare comunitate a femeilor-antreprenor din Romania.