Afis

Se apropiere sezonul estival, iar fiecare dintre noi ne dorim sa aratam cat mai bine atunci cand ne vom etala corpul pe plaja. Multi dintre noi mergem la sala, facem sport in aer liber, insa ne dam seama ca acele kilograme in plus totusi nu vor sa dispara si nu intelegem de ce.

Unul dintre cei mai cunoscuti nutritionisti din Romania, Alec Blenche, afirma ca in procesul de slabire, sportul reprezinta un procent important, care accelereaza metabolismul, insa daca nu valorificam miscarea cu o alimentatie potrivita, vom observa ca tot efortul nostru a fost in zadar. “Corpul uman este o masinarie perfecta. Insa ca orice masinarie, daca nu este intretinuta si alimentata cu un combustibil de calitate, in final se va deteriora. Programul FitU – Fii TU! Slabeste sanatos by Bistraw Verde Viu este bazat pe ideea de a oferi corpului un astfel de combustibil superior, adica o alimentatie bogata in nutrienti de calitate ce va sustine si va ajuta corpul in autoreglare si autovindecare”, afirma specialistul.

Pentru a ne pregati de sezonul estival, renumitul nutritionist lanseaza marti, 28 martie 2017, incepand cu ora 18.00, la Hotel Iaki din Mamaia, programul “FitU – Fii TU! Slabeste Sanatos! By Bistraw Verde Viu”, cu acces gratuit. Programul are ca scop pierderea in greutate dar si deprinderea unui stil de viata sanatos, care sa elibereze corpul de povara kilogramelor si a lipsei de energie si pofta de viata. De asemenea, poate fi standard sau customizat in functie de evolutie si nevoia oamenilor si va trece prin patru etape a cate o saptamana:

  1. Echilibrare – o alimentatie noninflamatorie, bogata in nutrienti de calitate.
  2. Detoxifiere – alimente care sustin detoxifierea corpului.
  3. Stabilizare – refacerea florei intestinale si a tractului digestive.
  4. Eliberare – schimbarea obiceiurilor alimentare.

Intrarea este gratuita si se face numai pe baza de inregistrare, la numarul de telefon 0733.93.55.58. Mai multe detalii – https://www.facebook.com/events/176801346161297/?fref=ts.